Stupidest blogg ever

Tidigare Medarbetare 29 juli, 2005
Kategorier:
Blogg


“They never stop thinking of ways to harm America, and neither do we.” Med det citatet kammade George W Bush hem ”Stupidest Statement” i tävlingen 2005 World Stupidity Awards. Dominerade tävlingen gjorde dock inte presidenten utan Paris Hilton. Hon sopade mattan med de andra i kategorierna ”Årets dummaste kvinna” samt ”Årets dummaste tv-serie”.

Personligen tycker jag inte alls att Paris verkar särskilt dum. Jag tycker snarare att hon är en livs levande dröm för pappas företag (och – inte minst – för Hiltons PR-avdelning!) Hon har lyckats med bedriften att hotta upp ett rätt så trist varumärke. Visserligen på bekostnad av att utses till årets dummaste. Men ändå.

Dessutom verkar det på bilderna från hemsidan som om fröken Hilton stolt tog emot sitt pris. Till skillnad från Mr Bush som representerades av ingen mindre än Darth Vader.

En ovanligt korkad tävling? Jodå. Men det klarar sig arrangörerna undan genom att utse sig själva till vinnare i ”Året dummaste prisutdelning”. Inte alls dumt. För övrigt så har de ett ovanligt klokt motto: The Academy believes that everybody is stupid, some people just need to have it pointed out.

FrF