1 miljon vill se på lagrande ost

Tidigare Medarbetare 27 april, 2007
Kategorier:
Blogg, Omvärldskoll

Osttv

Det behöver inte alltid vara så svårt att få uppmärksamhet, ibland räcker det med att filma en ost och lägga upp det på sin hemsida. Det var precis vad West Country Farmhouse Cheesemakers i England gjorde.  I december förra året placerade osttillverkarna en cheddarost framför en webbkamera för att visa folk vilken process det är att tillverka ost. I februari började den lagrande osten uppmärksammas av folk på nätet och sen dess har intresset för den långsamt lagrande osten bara vuxit. Nu har sajten www.cheddarvision.tv haft över en miljon besökare från över119 länder och ostföretaget i England har blivit ökänt. Och osten, som ska lagras i drygt ett år, har ännu inte blivit halvvägs klar…

MaB