Rädda Barnen till JMW

Björn Mellstrand
Björn Mellstrand 13 februari, 2011
Kategorier:
Blogg, JMWGolin Nytt

Vi är stolta över att berätta om ett av våra nya uppdrag. Rädda Barnen har valt JMW som stöd för sitt kommunikationsarbete, framför allt för att öka synligheten i de sociala medierna. Målet är att få fler att delta i arbetet för barns rättigheter och att synliggöra Rädda barnen som en aktiv engagerad aktör i barnrättsfrågor.

-Vi valde JMW eftersom de har den kompetens som behövs för att utveckla vår närvaro i de sociala medierna. Här finns mycket att göra och vi ser fram emot att få göra detta tillsammans med JMW, säger Petra Hallebrant, sektionschef kommunikation & opinion Rädda Barnen.

-För mig är Rädda Barnen ett typiskt drömuppdrag av många olika anledningar. Organisationer står inför så stora möjligheter att tänka nytt i sin dialog med omvärld och medlemmar. Det är en stor ära att få vara en del i Rädda Barnens utvecklingsarbete av deras kommunikation i det nya medielandskapet, säger Brit Stakston, ansvarig för sociala medier JMW och huvudansvarig för sociala medier i detta uppdrag.

-Vi är stolta att samarbeta med Rädda Barnen. Rädda Barnen är en organisation med en hög trovärdighet. Deras kommunikativa plattform är unik, säger Björn Mellstrand, vd JMW.

Taggad som:
, , , , ,