PicHit.Me väljer JMW

Björn Mellstrand
Björn Mellstrand 09 december, 2013
Kategorier:
JMWGolin Nytt

Svenska bildtjänsten PicHit.Me har i samband med sin internationella lansering börjat samarbeta med JMW. JMW ska stödja dem kring strategisk kommunikationsrådgivning.

– Vi sökte en kompetent och strategisk samarbetspartner som förstod vår affär. JMW vågade utmana oss och har visat energi, engagemang och kreativitet säger Mathias Björkholm, CFO på PicHit.Me.

PicHit.Me är en svensk bildtjänst som grundades 2011 av entreprenörerna Mathias Björkholm, Henrik Bergqvist, Mattias Brodén och Ola Udén. Bakgrunden till PicHit.Me var att man ville inleda ett paradigmskifte, och förändra sättet bilder används. PicHit.Me ska bli ett naturligt val för bildsök istället för att stjäla bilder i en sökmotor.

– PicHit.Me är ett väldigt intressant företag som precis påbörjat en spännande resa som vi vill vara en del av. Vi, konsumenter, har lärt oss att betala för musik och film. PicHit.Me ligger helt rätt i tiden med att erbjuda en betallösning för bilder, säger Thomas Hansen, kundansvarig och projektledare på JMW.

Under hösten har PicHit.Me släppt en app till Windows Phone som rönt stora framgångar och inom kort presenteras en lösning för Officeanvändare. I vår väntar fler nyheter som ska förändra sättet som bilder användas.

– Ambitionen är att PicHit.Me ska bli en förmedlande länk mellan fotografer och användare av exempelvis PowerPoint. Ett enkelt sätt att söka, dela och köpa bilder som får användas i presentationer och kampanjer säger Mathias Björkholm, CFO på PicHit.Me.