JMWx rekryterar Carolina Eggertsson

Björn Mellstrand
Björn Mellstrand 10 december, 2013
Kategorier:
JMWGolin Nytt

Carolina_650För snart ett år sedan startade JMW upplevelsebolaget, JMWx.  Nu rekryterar bolaget sin andra medarbetare, Carolina Eggertsson. Carolina kommer att arbeta som strategisk och operativ projektledare. Hon kommer närmast från PS Communication där hon arbetade med kunder  både inom B2B och B2C.

– Carolina är en trygg person med mångårig erfarenhet av stora arrangemang. Med henne ombord kommer vi att kunna fortsätta leverera med samma höga kvalitet, men i fler och större uppdrag,  säger Ida Torkkeli, vd JMWx/delägare.

 – I en värld så fokuserad på digitala relationer har potentialen i fysiska varumärkesupplevelser växt dramatiskt , säger Björn Mellstrand, vd för JMW som är huvudägare i JMWx. Vi har märkt det väldigt konkret i JMWx framgångar redan det första året.