Louise Leo – ny delägare i JMW

Björn Mellstrand
Björn Mellstrand 01 september, 2014
Kategorier:
Blogg, JMWGolin Nytt

louise-press_litenJMW breddar ägandet ytterligare med Louise Leo som ny delägare. Louise kommer närmast från den egna konsultverksamheten dessförinnan var hon ansvarig för marknadskommunikation och PR på ett företag i IT-branschen.

– Vi har lärt känna Louise under flera år som uppdragsgivare, underkonsult och nu senaste som medarbetare. Och därför känns det väldigt kul och bra att Louise nu vill ta ett större ansvar för JMW och bli delägare. Hon har värdefulla erfarenheter och rutin från kundsidan, säger Björn Mellstrand, vd och huvudägare till JMW.

Idag ägs JMW av Björn Mellstrand, vd och grundare, Joakim Karlsson och Samuel Garlöv, kreativt ansvariga, samt Louise Leo. På JMW kommer Louise bland annat att ansvara för att vi vårdar och förstärker våra kundrelationer i rollen som Client Service Director.

– Marknadskommunikationen förändras och branschglidningar har fått förnyad fart under de senaste. Med Louise så stärker vi vår kompetens inom sälj och får ett tydligt 360-graders perspektiv på marknadskommunikation, fortsätter Björn.

– Jag har jobbat tillsammans med JMW i flera framgångsrika projekt där mixen av PR, kreativitet och affärsmålsfokus lagt grunden för smart marknadskommunikation. Med den bakgrunden känns det både självklart och väldigt roligt att vi nu kan fortsätta att utveckla den arbetsmodellen tillsammans, säger Louise Leo.