Välkomna till JMW Erik och Jonas!

Tidigare Medarbetare 20 januari, 2015
Kategorier:
JMW gillar, JMWGolin Nytt, PR och kommunikation, Reflektioner

För oss på JMW är praktiken ett sätt att få upp ögonen för talanger, och ett perfekt sätt att få in nya perspektiv. Praktiken ska vara en språngbräda och en möjlighet att testa sina kunskaper i en stimulerande miljö. Vi ser praktikanter som en stor resurs och har valt att bara emot praktikanter när vi har ett behov, för att säkerställa att praktiken blir så bra som möjligt för båda parter.

Under de senaste åren har vi på JMW haft förmånen att välkomna och växa med några ambitiösa personer som gjort praktik hos oss. En handfull har varit så duktiga att praktiken övergått i anställning. 

Inför årets praktikperioder har vi fått väldigt många intresseanmälningar vilket vi är stolta och tacksamma för. Det känns roligt att få välkomna och presentera två av vårens praktikanter hos oss på JMW. Bland många duktiga kandidater föll valet på Erik Filén och Jonas Persson.

Erik Filén studerar på Mittuniversitetet med inriktning mot Information & PR och Jonas Persson studerar på Högskolan i Halmstad med inriktning mot Strategisk kommunikation. Under kommande veckor kommer Erik och Jonas dela sina tankar och upplevelser kring praktiken här på JMW.se.

JonasErik

Vill du göra praktik på JMW i höst? Skicka ett mejl till Thomas Hansen.

Läs vad tidigare praktikanter Martina Fransson och Samuel Skwarski skrev under sin praktik.

 

Taggad som: