Grattis Anders och Samuel!

Björn Mellstrand
Björn Mellstrand 12 maj, 2015
Kategorier:
Blogg, JMWGolin Nytt

Ikväll utsågs de svenska vinnarna i Young Lions. Två av JMWs medarbetare, Anders Pålsson och Samuel Skwarski, var nominerade i kategorin Cyber. På spel stod att får representera Sverige i Young Lions, VM för unga kreatörer, som går av stapeln i Cannes. Och Anders och Samuel vann. Juryns motivering löd:

Med en helt perfekt avvägning mellan enkelhet, lättsamhet, allvar och nytta har man hittat denna idé som klippt och skuren för cyberrymden. Crowd knowledge när det används på det bästa sättet. En helt perfekt lösning för Diabetesförbundet men detta kan ju också bli så oerhört mycket större än så. Och dessutom med samma briljanta tänkt förhoppningsvis en vinst i Cannes. Grattis Diabetesfadder, bra jobbat! Samuel Skwarski och Anders Pålsson, JMW kommunikation

WP_20150512_18_10_35_ProJag är otroligt stolt över att Anders och Samuel får åka till Cannes och representera Sverige. Och jag är övertygad om att de kommer försvara JMWs och den svenska färgerna. Med smarthet, kreativitet och ödmjukhet kommer man långt.

/Björn Mellstrand