Snow väljer JMW

Tidigare Medarbetare 21 maj, 2015
Kategorier:
JMWGolin Nytt, PR och kommunikation

Snow Software, världsledande inom Software Asset Management (SAM), har valt JMW som sin PR-byrå. Det är ett nordiskt uppdrag och JMW ska stötta och utveckla Snows kommunikation i Norden.

– Vi har letat efter en affärsinriktad och strategisk byrå som ville ta ett grepp på den nordiska marknaden tillsammans med oss. JMW känns rätt och vi har redan påbörjat vårt samarbete, säger Urban Bucht, VD Snow Software Nordic AB och säljansvarig för de nordiska länderna.

Snow är ett svenskt mjukvarubolag som gör det enklare för företag och organisationer att få kontroll över sina mjukvarulicenser. Snow har sedan starten haft en konstant positiv tillväxt och fortsätter att etablera sig på nya marknader.

– Snow är en svensk framgångssaga som erbjuder lösningar som verkligen gör skillnad för små och stora företag. Vi är stolta över att få vara en del av deras resa, säger Björn Mellstrand, vd på JMW.

Taggad som: