Välkomna till JMW Agnes och Emilia!

Tidigare Medarbetare 01 september, 2016
Kategorier:
JMW gillar, JMWGolin Nytt

Agnes&Emilia

För oss på JMW är praktiken ett sätt att få upp ögonen för talanger, och en utmärkt möjlighet att få in nya perspektiv. Under de senaste åren har vi på JMW haft förmånen att välkomna och växa med några ambitiösa personer som gjort praktik hos oss. En handfull har varit så duktiga att praktiken övergått i anställning. Vi ser praktiken som en språngbräda och en möjlighet att testa sina kunskaper i en stimulerande miljö. Och nu är det dags att välkomna höstens talanger.

Varmt välkomna till JMW Agnes Ahlquist och Emilia Norgren!

Agnes är en göteborgare med examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Lunds universitet. Under sin utbildning har hon även läst kurser inom ämnen som retorik, psykologi och ekonomi och gjort ett stopp i favoritstaden Sydney, där hon pluggade PR. Agnes tycker mycket om att skriva och lagar gärna mat efter spännande recept – med varierande resultat.

Emilia kommer från Göteborgs universitets medie- och kommunikationsprogram på institutionen för journalistik, medier och kommunikation. Hon är från början en jönköpingare men utan smålänningsdialekten och hoppas nu under sin praktik på att Stockholm och JMW ska influera och inspirera henne med nya sätt att använda kommunikation på.

Vill du göra praktik på JMW? Skicka ett mejl till mig.

Taggad som: