Nya möjligheter med teknik

Samuel Garlöv
Samuel Garlöv 03 november, 2016
Kategorier:
Uncategorized

Under några månader kommer vi tillsammans med Microsoft att dela med oss av en massa smarta tips på hur du kan få ut mer deras produkter och tjänster. Vi kallar det här initiativet #NyaMöjligheter. Vi löser problem, frigör tid för annat, inspirerar till samarbete och kreativitetslusta.

Först ut så här i höstlovstider fokuserar vi på lagring av foto och video.

Vi är många som tar massvis med foton och spelar in videofilmer vilka sparas lokalt på mobiltelefonen. Risken är att alla fina minnen vi sparat går förlorade om mobilen skulle försvinna eller skadas ordentligt. Därför kan det vara bra att påminna om att ta en back-up i Microsofts molntjänst OneDrive.

Kampanjen består bland annat av filmen om lille Manfreds första steg.

Det finns även korta och enkla instruktionsfilmer om hur du kommer igång med OneDrive på din mobiltelefon.

Och tips på vad du kan göra med alla fina foton du tagit.

Häng med på #NyaMöjligheter för fler tips och inspiration på hur tekniken kan hjälpa dig.