Kundansvarig/Account Director till JMWGolin

Louise Leo
Louise Leo 26 maj, 2017
Kategorier:
JMWGolin, JMWGolin noterar, JMWGolin Nytt

Kom och imponera på oss! Med din trygghet, din prestigelöshet, din kunskap, ditt driv. Få oss att häpna när du berättar om de med- och motgångar du gått igenom under dina år i branschen, kanske på PR-byråer, kanske inom reklam. Berätta om kampanjer du gillar, varför kreativ kommunikation fungerar så himla bra. Varför det får dig att vilja gå upp ur sängen på morgonen.

Lyssna sedan på oss, när vi berättar om varför det är bra att vara på JMWGolin. Om vår syn på att jobbet och privatlivet måste gå ihop, att det ska vara kul på jobbet, att det ska vara lätt att utvecklas så länge som du själv ger dig fan på det. Kanske skryter vi om våra härliga uppdragsgivare, som hamburgerkedjor som vill bidra till en godare värld eller mjukvaruföretag som vill göra det enklare att få mer tid över i livet. Men ungefär då är det läge för dig att avbryta.

Och berätta varför du är rätt person för att operativt leda team av strateger, PR-specialister och kreatörer genom ofta tidspressade och komplicerade uppdrag. Varför du vill ta det strategiska ansvaret för såväl stora internationella uppdrag som små lokala. Hur du ser på rådgivning vid kommunikationsfrågor.

Därefter sitter vi allihopa tysta ett tag och sippar på vårt kaffe. Och tänker på vad vi hört.

Sedan skriver du förhoppningsvis på.

Om JMWGolin

Vi är en fullservicebyrå som tar utgångspunkt i att våra lösningar ska förtjäna uppmärksamhet. Med det sagt struntar vi fullständigt i om vi landar i debattartiklar, en app, traditionell PR eller en reklamkampanj så länge som det vi gör gör jobbet. Vi har kul tillsammans, det är viktigt för oss. Och att livspusslet ska gå ihop är en självklarhet.

Låter det här bra i dina öron, börja då med att höra av dig till louise.leo@jmwgolin.se

Taggad som: