Välkommen Andrew!

Samuel Garlöv
Samuel Garlöv 05 december, 2017
Kategorier:
Uncategorized

Foto: Jonas Persson

Nu är vår nya Art Director på plats vilket vi är väldigt glada för. Han heter Andrew Hawari och älskar basket. Om du ser honom hoppa upp och ner i TV-soffan framför en NBA-sändning så är det antagligen favoritlaget Boston Celtics som spelar match. Spelar själv gör Andrew så ofta han kan i hallen på KTH. Utöver basket så drivs Andrew av att göra bra design och kommunikation. Med över 10 års erfarenhet i branschen har han bland annat hunnit med att driva egen reklambyrå med bas i Damaskus samt jobbat på Larsa i Dubai. Under sin tid på dessa byråer var Andrew med och skapade kampanjer samt genomförde designprojekt för flera stora varumärken inom bygg- och restaurangbranschen.

På JMWGolin kommer Andrew ha rollen som Art Director. Vill du veta mer om Andrew, eller Celtics chanser att ta hem titeln i år, så mejlar du honom på andrew.hawari(a)jmwgolin.se