Björn Mellstrand

Head of Strategy och grundare

Björn Mellstrand gillar att träna. Dessutom är han JMWGolin:s styrelseordförande, chefsstrateg och ideolog. Det kan låta bombastiskt och det är det också. För ideologin att vara lika nyfiken som kreativ som kunnig som trevlig är det som gör JMW till vad det är - en enormt bra PR-byrå.

Björn har en politisk karriär bakom sig som han kombinerade med bland annat studier i statskunskap, ekonomi och historia vid Stockholms Universitet. När han inte tränar eller jobbar reser han. Eller äter.

Digitala fotavtryck av Björn

Bloggen är min kanal för att dela med mig av reflektioner, tankar och spaningar. Jag är världens sämsta och mest sporadiska twittrare.  

Golin finalister ”Global PR Agencies of the Year”

26.Sep Idag är vi lite extra stolta på JMWGolin. Vårt internationella nätverk Golin är finalister i ”Global PR Agencies of the Year” som utses av Holmes Report. Det är fyra andra globala nätverk som gör upp om titel. Vinnaren utses den 25 oktober.

GDPR och PR, del 1

17.Maj   Inom framförallt IT-branschen pågår det nu en omfattande diskussion om vad det nya EU-direktivet GDPR, General Data Protection Regulation, kommer att innebära. Kraven på företagen förändras i grunden. Det nya direktivet träder i kraft under våren 2018. EUs syfte är att skydda den enskilda individen och  öka säkerheten. Vi som individer får större inflytande […]

Björn Mellstrand
E-post:
bjorn.mellstrand@jmwgolin.se
Telefon:
+46-(0)8-53 48 07 55
Mobil:
+46 (0)708 14 79 00